Harken Micro Indeckblock 22mm - enkelschijfs blok

€ 38,99

% € 41,00* (4.9% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-656-124

Harken Micro Block 22mm Indeckblock - enkelschijfs blok

Het Harken Micro Indeckblock heeft een schijfdiameter van 22 millimeter. Dit model is een enkel schijfblok dat bijzonder licht, compact en wrijvingsarm is. Het blok kan met behulp van 5 millimeter RH schroeven aan het dek worden vastgeschroefd.

De ruit en de wangen van het blok met enkelschijfs zijn zwart gemaakt met koolstof om ze te beschermen tegen UV-straling. Voor meer stabiliteit zijn de wangen van roestvrij staal. Het kogellager is van Delrin.

Het Harken Micro Indeckblock is bijvoorbeeld geschikt voor de volgende toepassingen:

- Cunningham/Strecker
- Downhaul
- Traveller Control
- Barberhaul
- Flagline
- Liekleine
- Holepoint Control.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vast (liggend)
Schijfdiameter: 16-25 mm, 22 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Standard Kit - Cam-Matic schootklem H 150 met beugel
Harken standaard kit - Cam-Matic schootklem H150 met beugel en Fast Release geleiderDe Harken Cam-Matitc Fast Release Kit bestaat uit de standaard Cam-Matic schootklem H150 en de Fast Release Fairlead.De Cam-Matic schootklem kan worden bediend met een simpele polsbeweging, zelfs onder zware belasting. Meerdere lagen zware kogellagers en de nauwkeurige V-vorm verminderen de wrijving.De schuine roestvrij stalen geleider van de Fast Release Fairlead houdt de lijn weg van de schootklem tijdens het oprollen, waardoor onbedoeld opspannen tijdens manoeuvres wordt voorkomen. Perfect voor het snel ophalen van de spinnaker en wanneer snel oprollen essentieel is. Om de klemmen te coderen kan de meegeleverde H425 composietsluiting worden verwisseld met andere kleuren.SPECIALE KENMERKENHoogte: 53 mmLengte: 47 mmbreedte 67 mmGewicht: 137 gGatenafstand: 38 mm

€ 77,99* € 82,00* (4.89% bespaard)
%
Whale Service Kit Henderson Chimp 1 Neopreen
Whale AK8010 Service Kit Henderson Chimp 1 neopreen

€ 137,99* € 138,80* (0.58% bespaard)