Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok

€ 15,99

% € 17,00* (5.94% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-656-111

Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok

Ondanks zijn bescheiden formaat levert het stevige Harken Micro Block met enkelschijfs veel houdkracht in zijn gewichtsklasse. Ideaal voor lijnen van 5 of 6 millimeter dik. Met de Harken blokken kunt u met precisie heroriënteren en trimmen.

Het compacte, lichtgewicht en wrijvingsarme éénschijfsblok is ontworpen voor kleinere rubberboten, windsurfers en over het algemeen lijnen die slechts licht belast worden. Het Delrin kogellager loopt vrij rond. Voor een optimale bescherming zijn de katrol en de wangen koolstof-zwart gekleurd en daardoor optimaal beschermd tegen agressieve UV-straling. De roestvrijstalen wangen zorgen voor stabiliteit.

Het Harken Micro enkelschijfsblok wordt aanbevolen voor de volgende toepassingen:

- Cunningham/Strecker
- Downhaul
- Traveller Control
- Barberhaul
- Flagline
- Liekleine
- Holepoint Control.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 16-25 mm, 22 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Carbo T2 Block 29mm - enkelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 29mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 29 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusstop in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.Bijzondere kenmerkenSchijf Ø: 29 mmLengte 43 mmGewicht: 12 gMax. Lijn Ø: 8 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 30,99* € 33,00* (6.09% bespaard)
%
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok met hondsvot
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok met hondsvot Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt het stevige Harken Micro Block met enkelschijfs en hondsvot veel houdkracht in zijn gewichtsklasse. Ideaal voor lijnen van 5 of 6 millimeter dik. Met de Harken blokken kunt u met precisie redirecten en trimmen. Het compacte, lichte en wrijvingsarme éénschijfsblok is ontworpen voor kleinere bijboten, windsurfers en over het algemeen lijnen die slechts licht belast worden. Het Delrin kogellager loopt vrij rond. Voor een optimale bescherming zijn de katrol en de wangen koolstofzwart gekleurd en daardoor optimaal beschermd tegen agressieve UV-straling. De roestvrijstalen wangen bieden stabiliteit. Het Harken Micro eenschijfsblok met hondsvot wordt aanbevolen voor de volgende toepassingen: - Cunningham/Strecker - Downhaul - Traveller Control - Barberhaul - Flagline - Liekleine - Holepoint Control. Harken blokken zijn wereldwijd bekend en hebben veel fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 17,99* € 19,00* (5.32% bespaard)