Harken Carbo T2 Loop Block 40mm - enkelschijfs blok met Looptop

€ 52,99

% € 56,00* (5.38% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-103

Harken Carbo T2 Loop Block 40mm - enkelschijfs blok met touw

De Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden gebruikt waar maximale prestaties en minimaal gewicht vereist zijn.

Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 40 mm Carbo T2 Loop Block extreem licht en robuust tegelijk.

De lusaanslag door het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. De lus, gemaakt van SK75 Dyneema®, wordt door de kop van het blok getrokken en over de ankerpen geschroefd. De eindeloze constructie maakt de verbinding bijzonder veilig. Er zijn geen knopen, verbindingen of gereedschap nodig voor installatie of verwijdering.

Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van krachten, voor maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

Bijzondere kenmerken

  • Schijf-Ø: 40 mm
  • Lengte: 57 mm
  • Gewicht: 26 g
  • Max. Lijn Ø: 10 mm
  • Max. Werkbelasting: 220 kg
  • Breukbelasting: 544 kg
Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Looptop (Touwverbinding)
Schijfdiameter: 36-45 mm, 40 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 4 mm, bis 10 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met Looptop H 2152
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 57 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

€ 58,99* € 62,00* (4.85% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 18mm - enkels schijf blok met Looptop
Harken Carbo T2 Blok 18mm - enkelschijfs met LootopDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 18 mm Carbo T2 blok extreem licht en robuust tegelijk.De lusaanslag door het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.

€ 28,99* € 30,00* (3.37% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 29mm - enkelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 29mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 29 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusstop in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.Bijzondere kenmerkenSchijf Ø: 29 mmLengte 43 mmGewicht: 12 gMax. Lijn Ø: 8 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 30,99* € 33,00* (6.09% bespaard)