Harken Carbo T2 Block 40mm - dubbelschijfs blok met Looptop

€ 78,99

% € 83,00* (4.83% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-105

Harken Carbo T2 Block 40mm - dubbelschijfs blok met touw

De Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.

Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 40 mm Carbo T2 dubbelblok extreem licht en robuust tegelijk.

De lusaanslag door het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden. De in de kop geïntegreerde geleider zorgt voor een correcte uitlijning van de stroppenlijn

Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.

Bijzondere kenmerken

  • Schijf Ø: 40 mm
  • Lengte 57 mm
  • Gewicht: 48 g
  • Max. Lijn Ø: 10 mm
  • Max. Werkbelasting: 317 kg
  • Breukbelasting: 952 kg
Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Looptop (Touwverbinding)
Schijfdiameter: 36-45 mm, 40 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 4 mm, bis 10 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Carbo T2 Block 18mm - dubbelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 18mm - dubbelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 18 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.

€ 48,99* € 52,00* (5.79% bespaard)
%
Ronstan Orbit Block Serie 55 RT - enkelschijfs blok met looptop, automatisch & handmatig
Ronstan Orbit Block Serie 55 RT - enkelschijfs blok met looptop, automatisch & handmatig

€ 89,99* € 114,70* (21.54% bespaard)
%
Harken 40mm Carbo Block grootschoot - enkelschijfs blok met wartel en klem
Harken 40mm Carbo AirBlock grootschootblok - enkelschijfs blok met wartel en Carbo-Cam-klem Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en ideaal voor fok- en grootschootsystemen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 68 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 135,99* € 143,00* (4.9% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 18mm - enkels schijf blok met Looptop
Harken Carbo T2 Blok 18mm - enkelschijfs met LootopDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 18 mm Carbo T2 blok extreem licht en robuust tegelijk.De lusaanslag door het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.

€ 28,99* € 30,00* (3.37% bespaard)