Harken 75mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel

€ 107,99

% € 114,00* (5.27% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-401

Harken 75mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel

Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 75 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschootsystemen op sportboten zoals Melges 24, J/105 en Henderson 30. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken zorgen voor een wrijvingsarme werking. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 14 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 550 kilogram.

De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen:

- Grootzeil / Kluiverzeil
- Fijn trimhoofdzeil
- Stuurlijnen
- Downhaul
- Cunningham
- Downhaul stretcher

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 66-75 mm, 75 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, bis 14 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 40mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel
Harken 40mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 220 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootzeil / Kluiverzeil - Fijn trimhoofdzeil - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Downhaul stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 41,99* € 44,00* (4.57% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel
Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghies en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 359 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Main Sheet / Jib Sheet - Fine Trim Main Sheet - Control Lines - Downhaul - Cunningham - Downhaul Stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

€ 59,99* € 63,00* (4.78% bespaard)
%
Harken Performa B6 Classic Plain Top lier - 1 versnelling, aluminium
Harken Performa B6 Classic Plain Top lier - 1 versnelling, aluminium De Harken 8 Plain-top Performa lier werd voor performance georiënteerde, kleine boten en bijboten ontwikkeld en is geschikt voor ladingen tot 190 kg. De lier wordt gebruikt wanneer het zeil veel getrimd moet worden. Ze worden in het beste geval door twee personen bediend. Een om te trimmen, de tweede om de lijn te halen. Het gezandstraalde oppervlak van de trommel is geoptimaliseerd voor lijnen met een kleine diameter en een hoge breekbelasting. De hogere wrijving zorgt voor minder wikkelingen op de lier. De robuuste rollagers verminderen de wrijving onder belasting. Door de droge lagering is de lier zeer onderhoudsarm. Dragende tandwielen en pennen zijn gemaakt van corrosievrij roestvrij staal (17-4 PH). Kenmerken Trommel Ø: 60 mm Basis Ø (B): 90 mm Hoogte (H): 82 mm Gewicht: 0,7 kg Lijninvoerhoogte (LE): 33 mm Schroefcirkel Ø: 65 mm Schroeven: 5 x 6FH mm

€ 165,99* € 175,00* (5.15% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 40mm - enkelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 40mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 40 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.Bijzondere kenmerkenSchijf Ø: 40 mmLengte 57 mmGewicht: 25 gMax. Lijn Ø: 10 mmMax. Werkbelasting: 220 kgBreukbelasting: 544 kg

€ 47,99* € 50,00* (4.02% bespaard)
%
Ronstan Orbit Block Serie 55 RT - enkelschijfs blok met wartel en hondsvot, automatisch & handmatig
Ronstan Orbit Block Serie 55 RT - enkelschijfs blok met wartel en hondsvot, automatisch & handmatig

€ 99,99* € 108,95* (8.22% bespaard)