Harken 40mm Carbo Block grootschoot - drieschijfs blok met wartel, hondsvot en klem

€ 246,99

% € 260,00* (5% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-650-221

Harken 40mm Carbo AirBlock grootschootblok - drieschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam-klem

Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en ideaal voor fok- en grootschootsystemen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 408 kilogram.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 3 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Met klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 36-45 mm, 40 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 29mm Carbo Block grootschoot - drieschijfs blok met wartel, hondsvot en klem
Harken 29mm Carbo AirBlock grootschootblok - drieschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam klemHet sterke, lichtlopende 29mm Carbo triple blok met Carbo-Cam wartel en hondsvot overtuigt door zijn lage gewicht, hoge draagkracht en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen voor een rustige loop, ook bij hoge belasting. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen het draagvermogen. De vrij draaiende pen kan in twee standen worden vergrendeld.De lichtgewicht Carbo-Cam Curry Clamp van koolstofcomposiet met meerdere lagen kogellagers is eenvoudig te bedienen.Perfect voor nauwkeurig trimmen op bijboten, bijvoorbeeld voor het doorhalen van de kluiverdraad. Het 29 mm Carbo triple blok is ook geschikt voor 6:1 tacklijnen.SPECIALE KENMERKENSchijven Ø: 29 mmlengte 85 mmGewicht: 133 gMax. Lijnen Ø: 6 mmSluitpen Ø: 5 mmMax. Werkbelasting: 408 kgBreukbelasting: 816 kg

€ 140,99* € 148,00* (4.74% bespaard)