Harken 29mm Carbo Block - kantelbaar doorvoer blok met 468 klem

€ 85,99

% € 91,00* (5.51% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-117

Harken 29mm Carbo AirBlock - kantelbaar doorvoer blok met 468 Carbo-Cam-klem

Het Harken Carbo Deflecting AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het compacte 29 millimeter Carbo doorvoerblok is enorm krachtig en wordt gebruikt voor valbediening op kleinere kielboten voor directe sheeting vanaf de giek. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken zorgen voor een wrijvingsarme werking. De schijf, kogellager en wangen van de Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 91 kilogram. De klem van het Harken Carbo Block is omkeerbaar, voor omhoog of omlaag klemmen. De gatafstand en klinknagelgrootte zijn hetzelfde als bij de Classic versie, waardoor upgraden eenvoudig is.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Bovenal overtuigen ze door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Met klem
Montage: Vast (staand)
Schijfdiameter: 26-35 mm, 29 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 29mm Carbo Block - enkelschijfs blok Traveller
Harken 29mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok Traveller Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het compacte 29 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal als wrijvingsarm regelblok op boten van alle afmetingen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen als traveller voor touwen tot 8 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 150 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 37,99* € 40,00* (5.02% bespaard)
%
HS Sprenger S-blok serie 12mm grootschootblok met naaldlager - enkelschijfs met draaikoppeling, hondsvot en klem
HS Sprenger S-blok serie 12mm grootschootblok met naaldlager - enkelschijfs met draaikoppeling, hondsvot en klem De volledig herziene S-blok serie van HS Sprenger is enorm sterk en dankzij het wrijvingsarme naaldlager van roestvrij staal ook bij zware belasting zeer lichtlopend. De bijzondere voordelen van het naaldlager van Herm. Sprenger zijn het lage gewicht, de lange levensduur en de grote ongevoeligheid voor externe invloeden. De speciale UV-bestendige glasvezelversterkte zijdelen van het blok van Sprenger zorgen voor een optimale touwgeleiding. Het S-blok heeft een vormvaste, doorlopende roestvrijstalen band, die meer veiligheid en stabiliteit garandeert. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee schade aan het touw. Het S-blok van Sprenger is gemarkeerd met een blauwe stip, die staat voor het naaldlager. Verder is de maximale touwsterkte aangegeven op het verstevigingslipje. De hondsvot van het S-blok kan worden gedemonteerd, waardoor het touwmateriaal gemakkelijk kan worden bevestigd. Het Herm. Sprenger S-blok is ontworpen voor touwen tot 12 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 560 kilogram.

€ 110,90* € 120,15* (7.7% bespaard)