Harken 29mm Carbo Block - enkelschijfs blok met beugel, 90° beweegbaar

€ 25,99

% € 27,00* (3.74% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-650-113

Harken 29mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met beugel, 90° beweegbaar

Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het compacte 29 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal als wrijvingsarm regelblok op boten van alle afmetingen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block kan 90 graden zijwaarts worden bewogen en is ontworpen voor touwen tot 8 millimeter dik. Het biedt een veilige werklast van 150 kilogram.

Het Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen:

- Boom-Liekstrecker
- Downhaul
- Barberhaul
- Cunningham
- Traveller control
- Vlaggenval.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Gebruik als hondsvot-blok mogelijk
Klem: Zonder klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 26-35 mm, 29 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, bis 8 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 29mm Carbo Block - enkelschijfs blok horizontaal
Harken 29mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok horizontaalHet sterke, lichtlopende 29 mm Carbo-blok met wartel overtuigt door zijn lage gewicht, hoge veerkracht en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen voor een rustige loop, ook bij hoge belasting. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.Het horizontale Carbo Air afbuigblok wordt gebruikt voor afbuiging op het dek en wordt met twee schroeven gemonteerd.Perfect voor het nauwkeurig trimmen van zeilen op rubberboten, evenals voor controlelijnen op prestatiegerichte sportboten.SPECIALE KENMERKENkatrol Ø: 29 mmLengte 53 mmGewicht: 17 gMax. Lijn Ø: 8 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 18,99* € 20,00* (5.05% bespaard)