Dockfender, lengte 110cm, diameter 24cm - zwart

€ 79,99

% € 98,80* (19.04% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: TX-311-421-002

Dockfender, lengte 110cm, diameter 24cm - zwart

\r\n

Deze steigfender onderscheidt zich door zijn grote diameter, die de grootst mogelijke veiligheid biedt bij het afmeren, zowel voor de romp van de boot als voor de steiger.
De installatie van een webfender maakt het eenvoudig om zonder schade aan te leggen in wind, golven en stromingen.

Het brugscherm wordt bevestigd met zes schroeven, die een veilige grip voor het spatbord garanderen. Het stootwil is geschikt voor alle pieren en kademuren die met zes schroeven bevestigd kunnen worden. Het spatbord is gemaakt

van UV- en zeewaterbestendig PVC.

\r\n

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Dockfender gebogen, lengte 100cm, diameter 19cm - zwart
Steigerfender Hoek, lengte 100cm, diameter 19cm - zwart\r\nDit steigerfender valt op door zijn grote diameter, die de grootst mogelijke veiligheid bij het afmeren belooft, zowel voor de aanlegplaats van de boot als voor de steiger. Het stootwil wordt bevestigd met drie schroeven, die een veilige grip voor het spatbord garanderen, het kan op verschillende manieren aan land worden bevestigd.Het fender is gemaakt van UV- en zeewaterbestendig PVC.Omdat dit stootwil speciaal is ontworpen voor gebruik in bochten en hoeken, is het mogelijk om het tot 90° te buigen en zo aan te passen aan de omstandigheden van het web.\r\n

€ 59,99* € 73,00* (17.82% bespaard)
%
Majoni Dockfender, lengte 110cm, diameter 24cm - wit
Majoni Dockfender, lengte 110cm, diameter 24cm - witDeze steigerfender onderscheidt zich door zijn grote diameter, die de grootst mogelijke veiligheid biedt bij het afmeren, zowel voor de romp van de boot als voor de steiger.De installatie van een webfender maakt het eenvoudig om zonder schade aan te leggen in wind, golven en stromingen.Het brugscherm wordt bevestigd met zes schroeven, die een veilige grip voor het j garanderen. Het stootwil is geschikt voor alle pieren en kademuren die met zes schroeven bevestigd kunnen worden. Het fender is gemaakt van UV- en zeewaterbestendig PVC.

€ 79,99* € 98,80* (19.04% bespaard)
%
Majoni stootwil fender Star 25 - kleur wit, lengte 58cm
Majoni boot stootwil fender Star 25 - kleur wit, lengte 58cmDeze fender van Majoni/Talamex behoort door zijn vorm tot de standaard stootwillen. Deze stootwil is voorzien van twee stabiele ogen voor een betrouwbare bevestiging aan de boot. Hij is opblaasbaar en voorzien van een kogelventiel van de fabrikant. Voor dit kogelventiel bieden wij een speciale ventieladapter waarmee de stootwil kan worden opgeblazen met een willekeurige fiets- of autoluchtpomp. Deze stootwil wordt zonder lucht en per stuk verpakt geleverd. LET OP: De stootwillen mogen worden gevuld met een maximale luchtdruk van 0,2 bar.

€ 14,99* € 24,30* (38.31% bespaard)
%
Talamex Boegfender V-Vorm, lengte 60cm, diameter 14cm - antraciet
Majoni Boegfender V-Vorm, lengte 60cm, diameter 14cm - antraciet Deze boegfender van Majoni is speciaal ontwikkeld om de steile boeg van moderne jachten in bijna alle situaties extra te beschermen.

€ 39,99* € 47,10* (15.1% bespaard)
%
Majoni Pontonfender 100x12x7cm, schwarz
Majoni Pontonfender 100x12x7cm, schwarz Dieser Pontonfender ist speziell für den Einsatz an Schwimmsteg, sowie kleineren Anlegestegen entwickelt worden. Der Pontonfender kann auch sehr gut an glatten Spundwänden oder Piers befestigt werden. Durch seine spezielle Konstruktion verspricht der Fender größtmögliche Sicherheit beim Anlegen, sowohl für das anlegende Boot, wie auch den Steg. Befestigt wird der Pontonfender mit acht Schrauben, die dem Fender einen sicheren Halt garantieren. Hergestellt ist der Fender aus einem UV beständigen PVC und somit leicht zu handhaben.

€ 44,99* € 52,90* (14.95% bespaard)
%
Plastimo steiger stootrand fender 3/4 bar, standaard, blauw, 18x40cm
Plastimo steiger stootrand fender 3/4 bar, standaard, blauw, 18x40cm Plastimo - BumperDe steigerbeschermer zal u menige schrik besparen bij het afmeren aan de steiger en dit vooral bij sterke wind of sterke stroming.De ponton fender is een echte bumper die aan de ponton wordt bevestigd. Afhankelijk van hoe het is bevestigd, beschermt het ofwelde boeg of de zijkant van de boot. De bumper kan aan elk ponton worden bevestigd (aan een recht of afgerond punt). Het is gemaakt van PVC en is UV-bestendig. Gepatenteerd.De schuimrubberen steigerfender is ideaal voor boten van meer dan 9 meter en wordt ook aanbevolen voor intensief gebruikte steigers (benzinestation, drinkwatervoorziening, enz.).

€ 40,99* € 48,79* (15.99% bespaard)