Andersen Full Stainless 12ST FS lier - 1 snelheid, selftailing, roestvrij staal

€ 669,99

% € 779,00* (13.99% bespaard)
stuk
Productnummer: AN-410-265-310

Andersen Full Stainless 12ST FS lier - 1 snelheid, selftailing, roestvrij staal

Trommel Ø D 70 mm
Voet Ø B 115 mm
Hoogte H 128 mm
Lijningang L 44 mm
Lijndikte 8-14 mm
Gewicht 2,6 kg
Overbrengingsverhouding 1e snelheid 1,3 : 1
Overbrengingsverhouding 2e snelheid -
Overbrengingsverhouding 1e snelheid 9,5 : 1
Overbrengingsverhouding 2e snelheid -

ANDERSEN lieren zijn uitgerust met de Power Rib™. In tegenstelling tot andere lieren met schurende trommeloppervlakken, hebben ANDERSEN liertrommels verticale ribben die langs het oppervlak lopen. In combinatie met het gladde, gepolijste roestvrij staal zorgt dit voor maximale grip en minimale slijtage aan de touwen, waardoor de kosten voor het vervangen van vellen en vallen worden beperkt. Daarnaast maakt het Power Rib principe zeilen gewoon aangenamer. Minder draaibewegingen aan de lier maken overstag gaan makkelijker. De schoten kunnen soepel en zonder hard knakken worden uitgerold en de kans op revisies en vastgelopen schoten is aanzienlijk kleiner. De grip van de baleinen blijft jaar na jaar hetzelfde, in tegenstelling tot veel andere lieren met een schurend of schuurpapierachtig oppervlak. Dergelijke oppervlakken hebben de neiging om zowel de lijnen als zichzelf te verslijten.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Andersen Full Stainless 18ST FS lier - 1 snelheid, selftailing, roestvrij staal
Andersen Full Stainless 18ST FS lier - 1 snelheid, selftailing, roestvrij staalTrommel Ø D 70 mmVoet Ø B 120 mmHoogte H 135 mmLijningang L 50 mmLijndikte 8-14 mmGewicht 3,2 kgOverbrengingsverhouding 1e snelheid 2,6 : 1Overbrengingsverhouding 2e snelheid -Vermogen 1e snelheid 18,8 : 1Overbrengingsverhouding 2e snelheid -ANDERSEN lieren zijn uitgerust met de Power Rib™. In tegenstelling tot andere lieren met schurende trommeloppervlakken, hebben ANDERSEN liertrommels verticale ribben die langs het oppervlak lopen. In combinatie met het gladde, gepolijste roestvrij staal zorgt dit voor maximale grip en minimale slijtage aan de touwen, waardoor de kosten voor het vervangen van vellen en vallen worden beperkt. Daarnaast maakt het Power Rib principe zeilen gewoon aangenamer. Minder draaibewegingen aan de lier maken overstag gaan makkelijker. De schoten kunnen soepel en zonder hard knakken worden uitgerold en de kans op revisies en vastgelopen schoten is aanzienlijk kleiner. De grip van de baleinen blijft jaar na jaar hetzelfde, in tegenstelling tot veel andere lieren met een schurend of schuurpapierachtig oppervlak. Dergelijke oppervlakken hebben de neiging om zowel de lijnen als zichzelf te verslijten.

€ 839,99* € 986,00* (14.81% bespaard)
%
Lewmar Standard 6 lier - 1 snelheid, bronskleurig verchroomd
Lewmar Standard 6 lier - 1 snelheid, brons verchroomdLewmar Standard lieren zijn te vinden op vele schepen wereldwijd. Ze kenmerken zich door absolute topkwaliteit op het hoogste technische niveau. Uitmuntend materiaal zorgt voor het hoogste vermogen bij een laag gewicht. Standard lieren kunnen zonder gereedschap en gemakkelijk worden onderhouden.

€ 313,99* € 366,80* (14.4% bespaard)
%
Windex XL windvaan
Windex XL windvaan De WINDEX XL is ontwikkeld omdat zeilboten steeds groter worden. Het nieuwe, grote WINDEX XL-model is speciaal voor deze boten ontworpen. Windex XL wordt voor boten van 40-100 voet aanbevolen. Het heeft uiteraard dezelfde fijne technologie als de kleinere modellen.

€ 113,99* € 139,90* (18.52% bespaard)
%
Talamex ankerlijn met kous - navy, diameter 10mm, lengte 20m
Talamex ankerlijn met kous - kleur marineblauw, diameter 10 mm, lengte 20m De Talamex ankerlijnen zijn gemaakt van 3-voudig geklopt polypropyleen. In de ankerlijnen is een zeilring verwerkt, waarin het anker met behulp van de ankerketting kan worden vastgehaakt. De ankerlijn is geprefabriceerd door de fabrikant, wat een constante hoge verbindingskwaliteit garandeert. De artikelen worden door ons origineel verpakt geleverd.

€ 19,99* € 21,10* (5.26% bespaard)