12zeemijlen zeilhuik donkerblauw - lengte 2,00m

€ 149,99

% € 223,00* (32.74% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: SM-605-100-101

12zeemijlen zeilhuik - afdekzeil voor giek donkerblauw - lengte 2,00m

Dit zeilhuik is gemaakt van UV-stabiel polyacryl, is luchtdoorlatend en extreem weerbestendig. Het biedt bescherming tegen vocht, vuil en olie en is bestand tegen verrotting en beschadiging door insecten. Zo is het grootzeil zo goed mogelijk beschermd tegen het weer en milieu-invloeden. De ritssluiting op de mast en praktische kliksluitingen zorgen voor een eenvoudige bediening.

Om een optimale pasvorm van deze afdekzeil voor de giek en zeilen te garanderen, bieden wij deze in vele verschillende lengtes aan. Deze is geschikt voor bijna elk type schip en kan daarom universeel worden gebruikt.

De aangegeven lengte verwijst naar de lengte van het zuilhuik  zonder mast!

Deze zeilhuik voor de giek wordt door de bekende Doyle-OLEU geproduceerd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
12zeemijlen zeilhuik grijs - lengte 3,25m
12zeemijlen zeilhuik - afdekzeil voor giek grijs - lengte 3,25m Dit zeilhuik is gemaakt van UV-stabiel polyacryl, is luchtdoorlatend en extreem weerbestendig. Het biedt bescherming tegen vocht, vuil en olie en is bestand tegen verrotting en beschadiging door insecten. Zo is het grootzeil zo goed mogelijk beschermd tegen het weer en milieu-invloeden. De ritssluiting op de mast en praktische kliksluitingen zorgen voor een eenvoudige bediening. Om een optimale pasvorm van deze afdekzeil voor de giek en zeilen te garanderen, bieden wij deze in vele verschillende lengtes aan. Deze is geschikt voor bijna elk type schip en kan daarom universeel worden gebruikt. De aangegeven lengte verwijst naar de lengte van het zuilhuik  zonder mast! Deze zeilhuik voor de giek wordt door de bekende Doyle-OLEU geproduceerd.

€ 234,99* € 306,00* (23.21% bespaard)
Yachtcare Super-Epoxy multifunctionele lijm - 30g
Yachtcare Super-Epoxy multifunctionele lijm - 30g SUPER-EPOXY is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, multifunctionele lijm die in korte tijd (10 tot 15 minuten) zijn sterke kleefkracht ontwikkelt. SUPER-EPOXY is geschikt voor het verlijmen van diverse materialen die gebruikt worden in de botenbouw, zoals hout, metaal, gvk en hard rubber. De lijm is bestand tegen water en olie. Langdurige temperatuurbestendigheid: 100°C. Materiaalgegevens Inhoud: 30 g Kleurtoon: transparant    

Inhoud: 0.03 Kilogram (€ 433,00* / 1 Kilogram)

€ 12,99*
%
12zeemijlen zeilhuik donkerblauw - lengte 4,45m
12zeemijlen zeilhuik - afdekzeil voor giek donkerblauw - lengte 4,45m Dit zeilhuik is gemaakt van UV-stabiel polyacryl, is luchtdoorlatend en extreem weerbestendig. Het biedt bescherming tegen vocht, vuil en olie en is bestand tegen verrotting en beschadiging door insecten. Zo is het grootzeil zo goed mogelijk beschermd tegen het weer en milieu-invloeden. De ritssluiting op de mast en praktische kliksluitingen zorgen voor een eenvoudige bediening. Om een optimale pasvorm van deze afdekzeil voor de giek en zeilen te garanderen, bieden wij deze in vele verschillende lengtes aan. Deze is geschikt voor bijna elk type schip en kan daarom universeel worden gebruikt. De aangegeven lengte verwijst naar de lengte van het zuilhuik  zonder mast! Deze zeilhuik voor de giek wordt door de bekende Doyle-OLEU geproduceerd.

€ 309,99* € 433,00* (28.41% bespaard)