Majoni trapfender - blauw, 2 treden

€ 59,99

% € 79,90* (24.92% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MJ-311-425-002

Majoni trapstootwil - blauw, 2 stappen

Het traphek vergemakkelijkt de toegang tot de boot, vooral bij grotere jachten en schepen. Een ander voordeel is dat de traphekwerken tegelijkertijd de scheepskant van het schip beschermen.

De trapfender biedt verschillende toepassingsgebieden, omdat enerzijds de Trppenfender de toegang op de boot vergemakkelijkt en anderzijds bijzonder geschikt is voor hogeboord-jachten. Het Talamex traphekje kan ook gebruikt worden als zwemtrap. Natuurlijk heeft het traphek, net als andere hekwerken, de functie om de scheepskant van het schip te beschermen tegen krassen en stoten.
Het traphek kan goed en veilig worden bevestigd door middel van de twee geïntegreerde bevestigingsogen.

De trapstootwillenen zijn gemaakt van robuust en zeewaterbestendig PVC.

2 van 2 beoordelingen

4.83 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


18 maart 2021 14:19

Parfait

Livraison rapide - produit parfait a priori (on verra à long terme...)

30 juni 2021 11:46

Mooie stootwil

Mooie stootwil, fijn dat je trap en fender kunt combineren. Wat wel fijn zou zijn is als in de productgegevens het ventieltype wordt vermeld. Nu bleken we de fender niet op te kunnen blazen tot we een Majoni adapter hadden.

Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Majoni Boegfender, lengte 70cm, diameter 9cm - zwart
Majoni Boegfender, lengte 70cm, diameter 9cm - zwart De boegfender van Majoni beschermt de boeg van het schip tegen krassen en slijpsporen. Deze boegfender is gemaakt van PVC en heeft drie ogen waarmee de fender kan worden bevestigd. Hij is 70 cm lang vanaf de binnenkant en heeft een diameter van 9 cm op het breedste punt. Het artikel wordt opgeblazen en in de originele verpakking geleverd. Indien nodig kunt u gewoon wat lucht laten ontsnappen of de fender opnieuw opblazen.  

€ 19,99* € 28,80* (30.59% bespaard)
%
Majoni Multifender - 60x30x8x8cm, wit
Majoni Multifender - 60x30x8x8cm, wit De Majoni Multifender is zeer veelzijdig. De Majoni Multifender is ideaal als boegstootwillen, paalstootwillen, leuningframe of zitkussen.

€ 39,99* € 58,10* (31.17% bespaard)
%
Majoni trapfender - wit, 2 treden
Majoni trapstootwil- wit, 2 treden Het traphek vergemakkelijkt de toegang tot de boot, vooral bij grotere jachten en schepen. Een ander voordeel is dat de traphekwerken tegelijkertijd de scheepskant van het schip beschermen. De trapfender biedt verschillende toepassingsgebieden, omdat enerzijds de Trppenfender de toegang op de boot vergemakkelijkt en anderzijds bijzonder geschikt is voor hogeboord-jachten. Het Talamex traphekje kan ook gebruikt worden als zwemtrap. Natuurlijk heeft het traphek, net als andere hekwerken, de functie om de scheepskant van het schip te beschermen tegen krassen en stoten.Het traphek kan goed en veilig worden bevestigd door middel van de twee geïntegreerde bevestigingsogen. De trapstootwillenen zijn gemaakt van robuust en zeewaterbestendig PVC.

€ 59,99* € 79,90* (24.92% bespaard)
%
Majoni trapfender - wit, 3 treden
Majoni trapstootwil - wit, 3 stappenHet traphek vergemakkelijkt de toegang tot de boot, vooral bij grotere jachten en schepen. Een ander voordeel is dat de traphekwerken tegelijkertijd de scheepskant van het schip beschermen.De trapfender biedt verschillende toepassingsgebieden, omdat enerzijds de Trppenfender de toegang op de boot vergemakkelijkt en anderzijds bijzonder geschikt is voor hogeboord-jachten. Het Talamex traphekje kan ook gebruikt worden als zwemtrap. Natuurlijk heeft het traphek, net als andere hekwerken, de functie om de scheepskant van het schip te beschermen tegen krassen en stoten.Het traphek kan goed en veilig worden bevestigd door middel van de twee geïntegreerde bevestigingsogen. De trapstootwillenen zijn gemaakt van robuust en zeewaterbestendig PVC.

€ 79,99* € 94,50* (15.35% bespaard)
%
Majoni Multifender - 60x30x8x8cm, marine
Majoni Multifender - 60x30x8x8cm, marine De Majoni Multifender is zeer veelzijdig. De Majoni Multifender is ideaal als boegstootwillen, paalstootwillen, leuningframe of zitkussen.

€ 39,99* € 58,10* (31.17% bespaard)
%
Vetus-uitbreidingsset voor sproei-inrichting
Vetus-uitbreidingsset voor sproei-inrichting

€ 66,99* € 75,01* (10.69% bespaard)