Talamex Comfortline TLS200 opblaasbare rubberboot met lattenbodem, lengte 2,00m, grijs

€ 690,99

% € 739,00* (6.5% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Bodemtype
Lengte
Productnummer: TX-505-100-200

Talamex Comfortline TLS200 TLS200 opblaasbare boot met bodem, lengte 200cm, breedte 134cm, breedte 134cm, grijs

De Talamex Comfortline opblaasboot met lattenbodem, verkrijgbaar in een lengte van 2,00 meter, is de ideale tenderboot voor elke beginner. De opblaasbare boten van de Comfortline serie zijn royaal uitgerust en hebben goede vaareigenschappen tegen een eerlijke prijs.

Door de lattenbodem van de opblaasbare boot kan deze eenvoudig worden opgerold en snel zeilklaar worden gemaakt, waardoor het mogelijk is om de boot comfortabel en zonder enige moeite te water te laten. Met een totaalgewicht van slechts 21 kg, inclusief de hoogwaardige aluminium schoepen met bijgeleverde kunststof handgrepen, is moeiteloos transport mogelijk. Om een optimale veiligheid te bieden, is de opblaasbare boot uitgerust met een driekamersysteem, waarbij de boot bij een lekkage in een luchtkamer boven water blijft. De opblaasbare boot heeft een eenrichtingskimklep die van binnenuit kan worden bediend, zodat het water dat in de boot is binnengedrongen tijdens de reis weer kan ontsnappen.
De opblaasbare boot is uitgerust met een massieve wrijvingsslurf, die de boot beschermt tegen schade aan de kademuur of aan de steiger. Bovendien is in de plint een spatscherm geïntegreerd, zodat u comfortabel aan boord kunt zitten zonder last te hebben van spatwater. Comfortabel kunt u in deze tedere boot verblijven op de robuuste en hoogwaardige aluminium bank of op de koker van de boot, waar u zich goed kunt vasthouden aan de grijplijn om niet overboord te hoeven gaan als het water een beetje ruwer zou worden.
De opblaasbare boot is uitgerust met hoogwaardige paalgrepen, die tegelijkertijd een dubbele functie hebben, omdat men deze als schoenplaat kan gebruiken. De opblaasbare boot wordt eenvoudig opgeblazen met de bijgeleverde luchtpomp en biedt een intelligente overdrukklep, die ervoor zorgt dat uw boot altijd beschermd is tegen beschadiging door overdruk. De Comfortline opblaasbare boot is uitgerust met solide roestvrijstalen sleepogen, waardoor het gemakkelijk is om de tenderboot aan een jacht of steiger te bevestigen.
De opblaasbare boot is uitgerust met harde eindkegels, die voorzien zijn van extra handgrepen en een spatscherm aan de achterzijde, waardoor u ook beschermd bent tegen opspattend water van achteren.
De Comfortline opblaasboot kan worden uitgerust met een motor tot 2,5 pk, of het nu gaat om een interne verbrandingsmotor of een elektromotor.

Overtuig uzelf, stap in en breng uw tijd door op het water en geniet van de voordelen van de Comfortline opblaasbare boot met lattenbodem - met deze boot kunt u elk weekend op een ander water zijn - dankzij de kleine verpakkingsgrootte en het kleine gewicht!


De volgende accessoires zijn bij de levering inbegrepen:
Reparatieset
Bench
Aluminium
peddel Roestvrij stalen trekogen Ankerkabel

Verpakkingszak Hand
pomp

Gewicht incl. peddel: 21,0 kg Slangdiameter
: 36cm
Max. Laadvermogen: 297 kg

Bodemtype: Lattenbodem
Lengte: 200cm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Garmin Striker beschermkap voor Striker, Striker Plus en Striker Vivid, 5 inch
Garmin beschermkap voor Striker 5dv, Striker Plus 5cv en Striker Vivid 5cv Deze beschermkap is geschikt voor uw compatibele STRIKER™ en beschermt het apparaat tegen de harde omstandigheden op zee wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)