Steiner Commander 7x50 marine verrekijker

€ 1.299,90

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: ST-275-710-701

Steiner Commander 7x50 marine verrekijker

De Commander 7x50 verrekijker van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt door zijn hoogwaardige verwerking.

De Commander XP 7x50 verrekijker heeft een lensdiameter van 50mm, waardoor er meer licht wordt opgevangen. Hierdoor is een scherp en helder zicht mogelijk, zelfs bij slechte lichtomstandigheden of extreme milieusituaties zoals mist. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van tien meter. Bovendien zie je met de Commander verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp vanaf 20 meter tot de horizon. Met een dioptriecorrectie, die voor elk oog individueel kan worden ingesteld, is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Commander 7x50 verrekijker uit je hand glijdt. Een hardcase tas, een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een 3M ClicLoc drijfriem die de verrekijker  tegen verdrinking beschermt als deze in het water zou vallen.

Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden.

Steiner heeft met de Commander 7x50 een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Verrekijker Rescue 7x50
Plastimo Rescue 7x50 VerrekijkerDrijvende en waterdichte verrekijker, hoge resolutie optiek, oog scherpstelling.Geleverd met draagtas, nekriem en reinigingsdoekje.Kenmerken:Vergroting 7Ø Objectieflens 50Focus OogfocusWaterdichtGezichtsveld 132 mPrisma BAK-4Kleur Zwart en geelHoogte 200 mmGewicht 800 g

€ 155,99* € 183,26* (14.88% bespaard)
%
Steiner Navigator Pro 7x30 marine verrekijker - met kompas
Steiner Navigator Pro 7x30 marine verrekijker - met analoog kompas De Steiner Navigator Pro 7x30 verrekijker met analoog kompas uit de Navigator Pro serie van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt als basismodel op het hoogste niveau. Met zijn nauwkeurige analoge en verlichte kompas en robuuste rubberen bescherming is de Steiner Navigator Pro verrekijker bijzonder geschikt voor gebruik op zee. De Navigator Pro 7x30 verrekijker verschilt van zijn grotere broer, de Navigator Pro 7x50, doordat deze een kleinere lensdiameter heeft, de verrekijker in totaal compacter en vooral beduidend lichter is. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Bovendien zie je met de Navigator Pro verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp van een afstand van 20 meter tot de horizon. Dankzij een dioptriecorrectie die voor elk oog individueel kan worden ingesteld is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Navigator Pro 7x30 verrekijker uit je hand glijdt. Een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een praktische verrekijkerzaak inbegrepen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Navigator Pro 7x30 met kompas een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

€ 499,99* € 549,00* (8.93% bespaard)
Set van 4: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, marineblauw
Set van 4: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, marineblauw - zwemvest Leveringsomvang: - Vier (4x) 12skipper automatische reddingsvesten 165N ISO, marineblauw Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. De gebruikte trekker is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat u de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Plastimo in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar verzonden inclusief CO2-patroon en trekker. Na ontvangst kan het vest minimaal 24 maanden worden gebruikt tot de eerste onderhoudsbeurt.

€ 229,90*
%
Talamex Comfortline TLX350 opblaasbare rubberboot met aluminium bodem, lengte 3,50m, lengte grijs.
Talamex Comfortline TLX350 opblaasboot met aluminium bodem, lengte 350cm, breedte 172cm, grijsDe Talamex Aqualine TLX350 opblaasboot heeft een aluminium bodem die voorzien is van een opblaasbare kiel. De resulterende diepe V-bodem stabiliseert de gehele opblaasbare boot, wat resulteert in uitstekende vaareigenschappen. De Talamex Aqualine opblaasbare boten zijn gemaakt van een hoogwaardig 1100dtex PVC-weefsel, dat bijzonder duurzaam is. Om te voorkomen dat de opblaasbare boot bij de steiger wordt beschadigd, is deze uitgerust met een wrijfstraat. De bijboot is het meest geschikt als vrijetijdsboot. De volgende accessoires zijn bij de levering inbegrepen: Reparatieset verstelbare bank Roestvrij stalen trekogen Ankerkabel Verpakkingskoord Drukontlastingsventiel Handpomp Gewicht incl. peddel: 59,0 kg Slangdiameter: 42cm Max. Laadvermogen: 696 kg Luchtkamers: 3+1 Max. Personen: 6

€ 1.526,99* € 1.619,00* (5.68% bespaard)