Spinlock EA helmstok verlenger

€ 209,99

% € 245,00* (14.29% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: SL-285-850-101

Spinlock EA helmstok verlenger

De EA helmstok verlenger van Spinlock overtuigt door de asymmetrische vorm van de handgreep, die de filigrane sturing verbetert. De handgreep ligt beter in de hand en ondersteunt de pols. Hierdoor wordt de hand niet moe en je hebt minder pijn in je rug. De EA helmstok is met zijn geïntegreerde schokdemping en zijn quick release voor het eenvoudig opbergen ideaal voor het sturen van de raceboot. De helmstok van Spinlock is met zijn geïntegreerde schokdemping en zijn quick release voor het eenvoudig opbergen ideaal voor het sturen van de raceboot.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Spinlock Deckvest Lite Plus automatisch reddingsvest 170N met harnas, zwart
Spinlock Deckvest Lite Plus automatisch reddingsvest 170N (150 klasse) met harnas, zwart Excellent voor gebruik op zeil- en motorboten, opblaasbare boten, peddelboten, vissersboten en snelle motorboten Automatisch opblaasbaar reddingsvest Zeer licht reddingsvest met vlak profiel en hoog draagcomfort Gemakkelijk zijdelings aan te trekken Verstelbaar harnas met geïntegreerd clipsysteem Bevestigingspunten voor optionele extra uitrusting Opblaassysteem: UML Mk5 systeem wordt door contact met water geactiveerd. Een geperste papieren capsule lost zich op en ontgrendelt een naald die de gascilinder doorprikt Het capsulesysteem wordt niet geactiveerd bij zeewater, spatwater of regen. Het mechanisme wordt geactiveerd wanneer water in de capsule stroomt. Internationale toelatingen: Het Deckvest LITE+ is gecertificeerd volgens de volgende internationale normen: ISO 12402-3 Reddingsvest (170N) ISO 12401 Dekharnas

€ 184,99* € 229,00* (19.22% bespaard)
%
Spinlock EJ helmstok verlenger zilver
Spinlock EJ helmstok verlenger zilver De EJ helmstok verlenger van Spinlock heeft een slanke handgreep. Het is de compacte oplossing voor de kleinere cockpit. Door het verwijderen van twee schroeven kan de helmstok van Spinlock met de EA-HDL-handgreep worden omgebouwd naar de asymmetrische versie. De EJ helmstok verlenger van Spinlock is perfect voor competitieve bediening.

€ 169,99* € 245,00* (30.62% bespaard)