Polyform stootwillen type F-1 - kleur wit, lengte 64cm, diameter 15cm

€ 45,99

% € 53,50* (14.04% bespaard)
stuk
Productnummer: PO-311-420-211

Polyform stootwillen type F-1 - kleur wit, lengte 64cm, diameter 15cm, lengte 64cm.

Het stootwillen type F van Polyform is een klassiek Europees dubbel oogspatbord. De Fender serie is ontwikkeld voor gebruik in de beroepsvaart en is gemaakt van zeewaterbestendig vinyl.

Met een lengte van 64 centimeter en een diameter van 15 centimeter is de Long F-1 het kleinste spatbord uit de F-serie. De ogen van de stootwillenen hebben een diameter van 18 millimeter en zijn multi-gegroefd en versterkt, waardoor de trein over het hele scherm wordt verdeeld. Het speciale Polyform ventiel maakt het mogelijk om het spatbord zeer snel op te blazen en te legen, terwijl de scherp geprofileerde schroefdraad van de kunststof schroef het spatbord goed afsluit. Het spatbord wordt leeg en individueel verpakt geleverd.

Polyform produceert de F-serie al meer dan 50 jaar en is een van 's werelds grootste producenten van kunststof spatborden en boeien. De spatborden worden vervaardigd in een door Polyform gepatenteerd proces, waardoor het mogelijk is om ze uit één stuk te vervaardigen. Het beslissende voordeel is dat er geen naden zijn die het zwakste deel uitmaken van normale spatborden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Polyform stootwillen type G-6 - wit, 76,2 x 25,7cm
Polyform US stootwillen Type - G - PFG-6W stootwillen Lengte 76,2cm Diameter 25,7cm

€ 79,99* € 108,50* (26.28% bespaard)
%
Majoni stootwil fender Star 45 - kleur wit, lengte 70cm
Majoni stootwil fender Star 45 - kleur wit, lengte 70cmDeze fender van Majoni/Talamex behoort door zijn vorm tot de standaard stootwillen. Deze stootwil is voorzien van twee stabiele ogen voor een betrouwbare bevestiging aan de boot. Hij is opblaasbaar en voorzien van een kogelventiel van de fabrikant. Voor dit kogelventiel bieden wij een speciale ventieladapter waarmee de stootwil kan worden opgeblazen met een willekeurige fiets- of autoluchtpomp. Deze stootwil wordt zonder lucht en per stuk verpakt geleverd. LET OP: De stootwillen mogen worden gevuld met een maximale luchtdruk van 0,2 bar.

€ 34,99* € 52,40* (33.23% bespaard)
%
Plastimo Performance fender, 20x80 Cm, wit/Swa
Plastimo Performance fender, 20x80 cm, wit/SwaPlastimo - 2-kleurige Performance fenderOpblaasbare fender gemaakt van zacht PVC, UV-bestendig. Kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd.Door de speciale vorm aan het uiteinde van de fender wordt het PVC tijdens het fabricageproces gelijkmatig verdeeld in de matrijs. Dit resulteert in een uniforme wanddikte en een fender dat op alle punten schokbestendig is.Dankzij de luchtdrukindicatie op de fender kan de luchtdruk op elk moment worden vergeleken met een manometer of met de fenderomtrek.Niet opgeblazen met lijnKleur: zwart / witMax. Lengte boot: 12 mDiameter: 20 cm , max. 21,3 cm (voor keuze fendermand)Lengte: 80 cmBinnendiameter oog: 2,7 cmonopgeblazen, met fender lijn

€ 53,99* € 63,66* (15.19% bespaard)
%
Plastimo Lange Spatbord, Blauw/Zwart, 27x81cm
Plastimo Lange Spatbord, Blauw/Zwart, 27x81cmPlastimo - Fender met zwart oogKleur: blauw met zwart oogMax. Lengte boot: 12 mDiameter: 27 cmLengte: 81 cmBinnendiameter oog: 3 cmAfmetingen zijn bij 0,15 bar luchtdruk en 20°C omgevingstemperatuur.Niet te veel opblazen.

€ 61,99* € 72,23* (14.18% bespaard)
%
Polyform stootwillen type F-1 - kleur blauw, lengte 64cm, diameter 15cm
Polyform stootwillen type F-1 - kleur blauw, lengte 64cm, diameter 15cm Het stootwillen type F van Polyform is een klassiek Europees dubbel oogspatbord. De Fender serie is ontwikkeld voor gebruik in de beroepsvaart en is gemaakt van zeewaterbestendig vinyl. Met een lengte van 64 centimeter en een diameter van 15 centimeter is het lange spatbord F-1 het kleinste spatbord van de F-serie. De ogen van de stootwillenen hebben een diameter van 18 millimeter en zijn meerdere malen gegroefd en versterkt, waardoor de diepgang over het gehele scherm wordt verdeeld. Het speciale Polyform ventiel maakt het mogelijk om het spatbord zeer snel op te blazen en te legen, terwijl de scherp geprofileerde schroefdraad van de kunststof schroef het spatbord goed afsluit. Het spatbord wordt leeg en individueel verpakt geleverd. Polyform produceert de F-serie al meer dan 50 jaar en is een van 's werelds grootste producenten van kunststof spatborden en boeien. De spatborden worden vervaardigd in een door Polyform gepatenteerd proces, waardoor het mogelijk is om ze in één stuk te produceren. Het beslissende voordeel is dat er geen naden zijn die het zwakste deel uitmaken van normale spatborden.

€ 45,99* € 53,50* (14.04% bespaard)