Plastimo reddingvest Typhon, 100 N, 3-10 kg oranje effen

€ 37,99

% € 44,86* (15.31% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-007

Plastimo reddingsvest Typhon, 100 N, 3-10 kg oranje effen

 

Plastimo - reddingsvest Typhon

Het reddingsvest voor een veilige rugligging bij buitenbewustzijn en houdt het hoofd van het kind boven water.


- Drijfvermogen van polyethyleenschuim, (30% meer drijfvermogen dan vereist door CE-norm).
- Grote kraag met verhoogd drijfvermogen om het hoofd goed beschermd te houden.
- Zichtbaarheid: veiligheidskleur oranje met reflecterende strepen.
- Bevestigingsmiddelen: Rits en verstelbare borstband met plastic sluiting, elastiek in taille.
- Kruisband.
- Handgreep.
- Fluitje

 

Oranje eenkleurig

Alternatief voor 58853

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Secumar Free 100 reddingsgordel met opblaasbaar reddingsvest 110N
Secumar Free 100 reddingsgordel met halfautomatisch reddingsapparaat voor zwemmers en staande peddelaars 110N Dit reddingsvest is een opblaasbaar reddingsmiddel voor zwemmers, stand-up paddlers en alle watersporters op en om het water. De FREE 100 wordt door middel van een band over de heupen gedragen en valt zelfs met badkleding bijna niet op. In een noodgeval kan het reddingsvest eenvoudig aangetrokken worden en als een volledig reddingsmiddel worden gebruikt. Het reddingsvest SECUMAR FREE 100 geeft een veilige gevoel tijdens het dragen voor zwemmers. Het komt toch nog regelmatig voor, dat er plotseling toch problemen ontstaan, bijvoorbeeld in de vorm van kramp of vermoeidheid. Dan is het moment om de SECUMAR FREE 100 in te zetten. Dat is het nieuwe reddingsvest in de 100N categorie, die niet veel groter is dan een dikke riem. In een compact tasje aan een heupgordel is het drijflichaam opgevouwen. Testen hebben uitgewezen dat de gordel tijdens het zwemmen nauwelijks merkbaar is. In geval van nood trekt de drenkeling het drijflichaam uit het tasje, voor de buik, en trekt deze direct over het hoofd. Door middel van een handbediening wordt de CO2 patroon geactiveerd. De CO2 stroomt in het drijflichaam en zorgt voor drijfvermogen en stabiliteit van vest en drenkeling. Dit type reddingsvest wordt aan de andere kant van de Atlantische Oceaan veelvuldig gebruikt. In de Verenigde Staten behoort dit type reddingsvest tot de geliefdste modellen. Aangezien een reddingsvest uit de 150N- of 275N categorie voor vele watersporten essentieel is, biedt de SECUMAR FREE 100 een goed back-up systeem voor lichtere eisen, in het bijzonder zwemmen, maar ook het populaire SUP (Stand Up Paddling).  Bij deze sporten is veiligheid opgeborgen in de gordel en blijft het bovenlijf vrij.  

€ 134,99* € 152,90* (11.71% bespaard)
%
Plastimo reddingvest Typhon Junior, 100 N, 10-20 kg oranje effen
Plastimo reddingsvest voor kinderen Typhon, 100 N, oranje effenplastimo - Typhon reddingsvestZorgt voor een flauwtevrije rugligging.- Drijfvermogen van polyethyleenschuim, (30% meer drijfvermogen dan vereist door CE-norm).- Grote omtrekkraag met verhoogd drijfvermogen om het hoofd goed beschermd te houden.- Zichtbaar: veiligheidskleur oranje met reflecterende strepen.- Bevestigingsmiddelen: Rits en verstelbare borstband met plastic sluiting, elastiek in taille.- Kruisband.- Handgreep.oranje effen kleurAlternatief voor 58851, 58854

€ 37,99* € 44,86* (15.31% bespaard)
Set van 4: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, marineblauw
Set van 4: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, marineblauw - zwemvest Leveringsomvang: - Vier (4x) 12skipper automatische reddingsvesten 165N ISO, marineblauw Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. De gebruikte trekker is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat u de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Plastimo in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar verzonden inclusief CO2-patroon en trekker. Na ontvangst kan het vest minimaal 24 maanden worden gebruikt tot de eerste onderhoudsbeurt.

€ 229,90*
%
Plastimo Evo-J Junior Reddingvest Blauw Patroon 110 N
Plastimo Evo-J Junior Reddingvest Blauw Patroon 110 N Reddingsvest met automatische ontsteking.110 N drijfvermogen, d.w.z. meer dan de 90 N die standaard vereist is. Dit extra drijfvermogen verbetert het zelfrichtend vermogen en helpt het hoofd goed boven water te houden.Ontworpen voor kinderen van 20 tot 50 kg.

€ 158,99* € 183,26* (13.24% bespaard)
%
Plastimo reddingvest Typhon Junior 20-30 kg 100 N oranje effen
Plastimo reddingsvest voor kinderen Typhon, 100 N, oranje effenplastimo - Typhon reddingsvestZorgt voor een flauwtevrije rugligging.- Drijfvermogen van polyethyleenschuim, (30% meer drijfvermogen dan vereist door CE-norm).- Grote omtrekkraag met verhoogd drijfvermogen om het hoofd goed beschermd te houden.- Zichtbaar: veiligheidskleur oranje met reflecterende strepen.- Bevestigingsmiddelen: Rits en verstelbare borstband met plastic sluiting, elastiek in taille.- Kruisband.- Handgreep.oranje effen kleurAlternatief voor 58851, 58854

€ 37,99* € 44,86* (15.31% bespaard)
12skipper automatisch reddingsvest voor kinderen 150N, marineblauw
12skipper Junior automatisch reddingsvest 150N met harnas/D-ring, UML-trekker, lichaamsgewicht 15-40kg, marineblauw - zwemvest Het automatische reddingsvest voor kinderen is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht van 15-40 kg. Het automatische reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een drijfvermogen van 150N. Dit automatische reddingsvest is uitgerust met een harnas, dat vaak ook wel een D-ring of reddingsgordel wordt genoemd en wordt gebruikt om veiligheidsgordels of reddingslijnen vast te maken. Het harnas is goedgekeurd volgens DIN EN ISO 12401. Daarnaast is er een eenvoudig kruisbandje en een signaalfluitje op het reddingsvest. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 24g patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 150N UML 24g UML 24 g Het 12skipper reddingsvest wordt door Marinepool in Europa geproduceerd. Het zwemvest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 79,90*