Plastimo kompas Iris 100 - geel, zonder belichting

€ 96,99

% € 111,98* (13.39% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-270-295-113

Plastimo kompas Iris 100 - gele behuizing, zonder belichting

De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo kompas Iris 100 - geel, met belichting
Plastimo kompas Iris 100 - gele behuizing, met belichting De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd.  Dankzij de ingebouwde verlichting kan de roos zelfs in het donker zonder problemen worden afgelezen. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.

€ 131,99* € 152,32* (13.35% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 100 - blauw, met belichting
Plastimo kompas Iris 100 - blauwe behuizing, met belichting De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd.  Dankzij de ingebouwde verlichting kan de roos zelfs in het donker zonder problemen worden afgelezen. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.  

€ 131,99* € 152,32* (13.35% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 50 - blauwe behuizing
Plastimo kompas Iris 50 - blauwe behuizing Het handpeilkompas Iris 50 van Plastimo is een kompas voor alle doeleinden dat u zeker op de juiste koers houdt. Dankzij de stevige en soepele behuizing is het handpeilkompas beschermd tegen schokken en stoten en ligt het tegelijkertijd altijd goed in de hand, zelfs als het nat is. Dankzij het ingebouwde expansiediafragma en het stabiliteitsprisma, garandeert het Iris 50 kompas een nauwkeurigheid tot 1°. Om de koers ook op grotere afstand te kunnen bepalen, heeft Plastimo een kijkvenster van 20° op het oppervlak van het kompas aangebracht, zodat de kompaskaart altijd goed leesbaar is. De kleur van de behuizing van het kompas is blauw, de kompasroos is wit.

€ 80,99* € 93,30* (13.19% bespaard)