Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 20kg

€ 305,99

% € 346,29* (11.64% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-513-119

Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 20kg

Het gegalvaniseerde Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker met een gewicht van 20 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Hella Marine serie 2984 navigatieverlichting driekleur met ankerlicht
Hella Marine serie 2984 navigatieverlichting driekleur met ankerlicht Deze combi-lantaarn uit de serie 2984 van Hella Marine staat voor een spaarzaam stroomverbruik en een plaatsbesparende installatie op de mast. Bovendien is deze navigatieverlichting met ankerlicht van Hella Marine zeewaterbestendig, niet magnetisch en gecertificeerd door het BSH (“Bundesamts für Seeschifffahrt und Hydrographie”). De behuizing en de lens van deze driekleurige navigatieverlichting zijn UV-bestendig en gemaakt van slagvast en vormstabiel materiaal uit kunststof. De lichtbehuizingen van deze navigatieverlichting zijn voorzien van een bajonetsluiting, waardoor de lamp gemakkelijk kan worden vervangen. De navigatieverlichtingen van de serie 2984 van Hella Marine behoren tot de best verkochte navigatieverlichtingen. Ze hebben hun robuustheid en lange levensduur jarenlang bewezen. De driekleurige navigatieverlichting van deze serie is aan boord geschikt voor 12V DC en 24V DC (gelijkspanning). De 2984 serie van Hella Marine is seriematig met een 12 Volt lamp uitgerust.

€ 132,99* € 165,41* (19.6% bespaard)
%
Plastimo Dc Ploeganker 4kg/9lb
Plastimo Dc Ploeganker 4kg/9lbPloeganker met grote houdkracht.De vorm van de schacht en de breedgeschouderde staart in combinatie met een verzwaarde top dragen bij tot een laag zwaartepunt en zorgen voor een zelflancerend vermogen en een onmiddellijke uitzetting.Past natuurlijk op een boegrol.Legering van mariene kwaliteit, thermisch verzinkt.Opbrengst 420 MPa.

€ 58,99* € 68,19* (13.49% bespaard)
%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 10 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 175,99* € 205,87* (14.51% bespaard)
%
Plastimo Kobra 2 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 16kg
Plastimo Kobra 2 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 16kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaaranker van Plastimo met een gewicht van 16 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra Anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra Anchor 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaaranker is het roestvrijstalen ploegschaaranker.

€ 236,99* € 267,75* (11.49% bespaard)
%
Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 12kg
Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 12kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 12 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaaranker is het roestvrijstalen ploegschaaranker.

€ 209,99* € 241,57* (13.07% bespaard)