Musto Active Base-Layer Zip-Longsleeve heren zwart, maat XS/S

€ 89,99

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Maat
stuk
Productnummer: MU-750-160-112

Musto Active Base-Layer Zip Neck Top Longsleeve heren zwart (black)

De Musto Active Thermal Zip Neck Base-Layer Top zorgt voor een beter lichaamsklimaat. De Active Thermal Top is naadloos en het antibacteriële High Performance Nilit Bodyfresh materiaal garandeert een hoge deppingsnelheid en een snelle droging. Dit vermindert de vorming van geurbacteriën. De lange zwarte Musto Active Thermal Top is de juiste keuze voor elke professionele zeiler.

Materiaal: 56% Polyamid, 40% Polypropylen, 4% Elasthan
Kleur: Zwart

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Musto Active Base-Layer Longsleeve heren zwart, maat XS/S
Musto Active Base-Layer L/S Top Longsleeve heren zwart (black) De Musto Active Thermal L/S Base-Layer Top zorgt voor een beter lichaamsklimaat. De Active Thermal Top is naadloos en het antibacteriële High Performance Nilit Bodyfresh materiaal garandeert een hoge deppingsnelheid en een snelle droging. Dit vermindert de vorming van geurbacteriën. De lange zwarte Musto Active Thermal L/S base layer top is de juiste keuze voor elke professionele zeiler.

€ 69,99*
%
Musto MPX Active Base-Layer Longsleeve heren zwart, maat M/L
Musto MPX Active Base-Layer Longsleeve heren zwartDe Musto Active Baselayer Longsleeve zorgt voor een beter lichaamsklimaat. De top bevat geen naden. In combinatie met de hoge elasticiteit en het ademend vermogen is een uitstekend draagcomfort gegarandeerd. De top met lange mouwen is uitstekend geschikt als verwarmende en comfortabele laag onder ademende zeilkleding. De MPX Active broek is ontwikkeld als aanvulling op de top.

€ 89,99* € 95,00* (5.27% bespaard)
%
Musto Flexlite Vapour neopreen top 1.0 heren grijs, maat L
Musto Flexlite Vapour 1.0 neopreen top heren grijs (grey marl)

€ 179,99* € 199,00* (9.55% bespaard)
Musto Active Base-Layer onderbroek lang heren zwart, maat XS/S
Musto Active Base-Layer broek onderbroek lang heren zwart (black) De lange Musto Active Thermal onderbroeken zorgt voor een beter lichaamsklimaat. De Active Thermal broek is naadloos en het antibacteriële High Performance Nilit Bodyfresh materiaal garandeert een hoge dekkracht en snelle droging. Dit vermindert de vorming van geurbacteriën. De zwarte Musto Active Thermal onderbroeken zijn de juiste keuze voor elke professionele zeiler.

€ 59,99*