Marinepool SE Classic Wheeled Bag zeiltas trolley 110l navy

€ 149,90

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MP-780-225-034

Marinepool Special Edition Classic Line Wheeled Bag zeiltas trolley 110 liter navy (navy/melon)

De Classic Line Wheeled Bag van Marinepool is nu ook verkrijgbaar in een Special Edition met vier nieuwe kleuren! Dit model is uitgevoerd in de typische kleur marineblauw, afgezet met rode details en biedt zo een harmonieus kleurenspel. De inhoud van 110 liter biedt voldoende ruimte voor de nodige bagage. De reistas is ideaal voor langere zeiltochten en vliegreizen.

Om ervoor te zorgen dat de Marinepool reistas bestand is tegen de ontberingen van een reis, werd bij de vervaardiging gebruik gemaakt van robuust, waterafstotend 1000D nylon materiaal; bovendien zijn de hoeken van de reistas verstevigd.
Ook over het organisatiesysteem van de Marinepool Special Edition trolley is goed nagedacht, met externe zakken en interne vakken. Dit maakt het inpakken en de toegang zeer gemakkelijk en aangenaam. Voor een comfortabel vervoer heeft de Marinepool zeiltas verschillende handgrepen en een telescopische handgreep die gemakkelijk kan worden uit- en ingetrokken en waarmee de trolley gemakkelijk te rollen is.

Materiaal: 100% Nylon
Volume: 110 l, > 50 Liter
Kleur: Blauw, Navy
Waterdichtheid: Waterafstotend

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.