HS Sprenger S-blok serie 10mm grootschootblok met naaldlager - enkelschijfs met wartel, hondsvot en klem

€ 122,99

% € 129,85* (5.28% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Productnummer: SP-218-650-115

HS Sprenger S-blok serie 10mm grootschootblok met naaldlager - enkelschijfs met wartel, hondsvot en klem

De volledig herziene S-blok serie van HS Sprenger is enorm sterk en dankzij het wrijvingsarme naaldlager van roestvrij staal ook bij zware belasting zeer soepel. De bijzondere voordelen van het naaldlager van Herm. Sprenger zijn het lage gewicht, de lange levensduur en de grote ongevoeligheid voor externe invloeden. De speciale UV-bestendige glasvezelversterkte zijdelen van het blok van Sprenger zorgen voor een optimale touwgeleiding. Het S-blok heeft een vormvaste, doorlopende roestvrijstalen band, die meer veiligheid en stabiliteit garandeert. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee schade aan het touw. Het S-blok van Sprenger is gemarkeerd met een blauwe stip, die staat voor het naaldlager. Verder is de maximale touwsterkte aangegeven op het verstevigingslipje. De hondsvot van het S-blok kan worden gedemonteerd, waardoor het touwmateriaal gemakkelijk kan worden bevestigd.

Het Herm. Sprenger S-blok is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 560 kilogram.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Met Hondsvot
Klem: Met klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 36-45 mm, 40 mm
Type Rollager: Naaldlager
Voor Lijn Diameter: 10 mm, bis 10 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
HS Sprenger S-blok serie 12mm grootschootblok met naaldlager - drieschijfs met wartel, hondsvot en klem
HS Sprenger S-blok serie 12mm grootschootblok met naaldlager - drieschijfs met wartel, hondsvot en klem De volledig herziene S-blok serie van HS Sprenger is enorm sterk en dankzij het wrijvingsarme naaldlager van roestvrij staal ook bij zware belasting zeer lichtlopend. De bijzondere voordelen van het naaldlager van Herm. Sprenger zijn het lage gewicht, de lange levensduur en de grote ongevoeligheid voor externe invloeden. De speciale UV-bestendige glasvezelversterkte zijdelen van het blok van Sprenger zorgen voor een optimale touwgeleiding. Het S-blok heeft een vormvaste, doorlopende roestvrijstalen band, die meer veiligheid en stabiliteit garandeert. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee schade aan de touw. Het S-blok van Herm. Sprenger is gemarkeerd met een blauwe stip, die staat voor het naaldlager. Verder is de maximale touwsterkte aangegeven op de verstevigingsplaat. De hondsvot van het S-blok kan worden gedemonteerd, waardoor het touwmateriaal gemakkelijk kan worden bevestigd. Het HS Sprenger S-blok is ontworpen voor touwen tot 12 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 560 kilogram.

€ 164,99* € 174,15* (5.26% bespaard)