Aqua Signal serie 34 signaallicht rood - witte behuizing

€ 89,99

% € 102,80* (12.46% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Kleur behuizing
Productnummer: AS-012-171-302

Aqua Signal serie 34 signaallicht rood navigatieverlichting - witte behuizing

De behuizing van het signaallicht rood LED uit polycarbonaat beschermt de navigatieverlichting tegen zeewater en UV-straling. De lantaarn wordt op de mast gemonteerd en geeft in combinatie met een wit signaallicht het vissen aan. Het signaallicht heeft een reikwijdte van 2 zeemijlen zodat je de motor- of zeilboot van ver kunt zien. Het signaallicht LED heeft een lichtvermogen van 1.3W en is geschikt voor boten tot 50 meter of 150 voet.
 

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Aqua Signal serie 34 heklicht LED - witte behuizing
Aqua Signal serie 34 navigatieverlichting LED heklicht - witte behuizing De behuizing van de navigatieverlichting is gemaakt van polycarbonaat en beschermt het heklicht tegen zeewater en UV-straling. Het heklicht wordt aan het hek geïnstalleerd en geeft de koers van het schip aan door wit LED licht. Het LED heklicht heeft een reikwijdte van 2 zeemijlen zodat je de motor- of zeilboot al van ver kunt zien. Dit heklicht heeft een lichtvermogen van 1.0W en is geschikt voor gemotoriseerde schepen tot 50 meter of 150 voet.

€ 94,99* € 102,10* (6.96% bespaard)
%
Aqua Signal serie 34 navigatieverlichting/ankerlicht LED driekleur - zwarte behuizing
Aqua Signal serie 34 navigatieverlichting/ankerlicht LED driekleur - zwarte behuizing Aqua Signal biedt met de serie 34 een opvolger voor de serie 32. Door kleine technische aanpassingen wordt het ankerlicht gecertificeerd door het “Bundesamts für Seeschifffahrt und Hydrographie” (engels: Federal Maritime and Hydrographic Agency). De behuizing van de driekleurige navigatieverlichting is gemaakt van polycarbonaat en beschermt het ankerlicht tegen zeewater en UV-straling. Het ankerlicht heeft een reikwijdte van 2 zeemijlen zodat je de motor- of zeilboot al van ver kunt zien. Deze navigatieverlichting driekleur heeft een lichtvermogen van 1.0W voor anker en 1.9W voor de drie kleuren. Het is geschikt voor schepen tot 20 meter of 65 voet.

€ 219,99* € 263,20* (16.42% bespaard)