Adidas Boat Lace zeilschoen unisex zwart, maat 40

€ 79,90

% € 90,00* (11.22% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Maat
stuk
Productnummer: AD-800-080-283

Adidas Boat Lace zeilschoen met drainagesysteem unisex zwart (black)

De Adidas Boat Lace is een echte klassieker onder de watersportschoenen. Coole stijl voor warme zomerdagen!
De Adidas Boat Lace overtuigt ook functioneel over de hele lijn! Het oppervlak van ademend climacool® mesh materiaal zorgt voor een optimale ventilatie van de voet, de schoen droogt ook weer snel op als hij nat wordt. Bovendien zorgt het Adidas Drainage System met geperforeerde tussenzool en buitenzool voor een optimale waterafvoer. Dit verhoogt het draagcomfort aanzienlijk. Een gaaslaag op de climacool® tussenzool voorkomt dat de gaten de voet hinderen. Tegelijkertijd biedt de Adidas Boat Lace optimale grip op alle ondergronden dankzij de TRAXION® zool en is de buitenzool non-marking.

De elastische hielzone zorgt voor een grote bewegingsvrijheid en een goede pasvorm. De EVA tong is ergonomisch gevormd voor een algeheel goed gevoel in de Boat Lace. Al met al is de Adidas Boat Lace de juiste schoen voor diverse watersporten, omdat de sporter kan vertrouwen op functionaliteit zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort.

Binnenvoering: Mesh
Bovenmateriaal: Mesh
Maat - Schoenen: 40
Kleur: Zwart

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Forsheda landvastveer - lengte 42cm, 10-12mm touw
Forsheda landvastveer - lengte 42cm, 10-12mm touw Deze landvastveer van Forsheda heeft een lengte van 42cm en is geschikt voor touwen met een diameter van 10-12mm. De landvastveer is voorzien van EPDM-rubber. Dit materiaal is extreem weerbestendig en is bestand tegen zonlicht en zeewater. De landvastveren worden gebruikt om het schokkerig aantrekken van de landvasten te dempen. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn bestand tegen zwaardere belastingen.

€ 16,99* € 18,60* (8.66% bespaard)
%
Adidas Boot Lace bootschoen heren marineblauw-wit, maat 44 2/3
Adidas Terrex Boat Lace bootschoen heren marineblauw-wit (navy/white/black).Deze lichtgewicht en ademende herenschoenen zijn ontworpen voor warme zeildagen. De winddoorlatende stof droogt snel het vocht dat nog niet heeft kunnen weglopen door de drainage op de zool. Daarnaast zorgt de lichtgewicht constructie voor comfortabele ventilatie voor de voeten om ophoping van warmte te voorkomen. Zowel de zool als de buitenzool bieden optimale grip, zelfs in natte omstandigheden.

€ 79,99* € 90,00* (11.12% bespaard)
%
Dubarry Mauritius zeillaarzen unisex zwart, maat 43
Dubarry Mauritius sportieve zeillaarzen unisex zwart. De tussenzool is gemaakt van een lichtgewicht, hoogwaardig EVA-composiet dat comfortabel is om te dragen, flexibel en schokdempend. Tussenzool gecombineerd met onze NonSlip-NonMarking™ rubberen buitenzool met uniek waterafvoersysteem dat aquaplaning voorkomt. Volledige vetersluiting voor een veilige en aangepaste pasvorm van de voet met bungee vetersluiting en knevelsluiting. Bovenwerk van synthetisch mesh en Lycra® met geurwerende, antimicrobiële afwerking, Dubarry D-Chassis™ systeem biedt extra ondersteuning, bescherming en controle van de hiel met een overlay in het teengedeelte voor structuur en duurzaamheid. Uitneembaar voetbed met kussens voor comfort onder de voet. Discreet Dubarry Aquatech branding. Dubarry's unieke vinger pull band met onze kenmerkende bakboord en stuurboord details.

€ 99,90* € 119,00* (16.05% bespaard)
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 5kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 5kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 5 kilogram staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 209,99*
12skipper Magellan Offshore Set Unisex - Jas rood L, broek zwart L
12skipper Magellan Offshore set unisex rood-zwart De Offshore set van 12skipper bestaat uit de 12skipper Magellan Offshore zeiljas in rood en de 12skipper Magellan Offshore zeilbroek in zwart. De complete 12skipper serie van Magellan overtuigt met een uitstekende kwaliteit. Het 32-laags Offshore zeiljas en zeilbroek werden door Marinepool ontwikkeld en geproduceerd. 12skipper Magellan Offshore zeiljasWinddicht, waterdicht, goed ademend Ademend vermogen (15.000g/m²/24 uur) Waterdichtheid (waterkolom 20.000mm) Hoogwaardig 2-laags materiaal Extreme elasticiteit en CORDURA versterking bij de achterste, ellebogen en mouwzoom Vlies gevoerde hoge stormkraag Kap in signaalkleuren en met 3M reflectoren, in de kraag opvoubaar Ontwikkeld en geproduceerd door Marinepool 12skipper Magellan Offshore zeilbroek Winddicht, waterdicht, goed ademend Ademend vermogen (15.000g/m²/24 uur) Waterdichtheid (waterkolom 20.000mm) Hoogwaardig 2-laags materiaal Vastgepakte naden Extreme elasticiteit en CORDURA versterking bij de achterste en knieën 2 waterdichte en fleece gevoerde zakken Ontwikkeld en geproduceerd door Marinepool

€ 369,90*